Dzień Waszego ślubu jest jednym z ważniejszych wydarzeń w Waszym życiu, a przyjęcie weselne jest jego ukoronowaniem. Ten dzień zapada głeboko w pamięć i serce gdzie nawet po wielu latach budzi gorące emocje. Dlatego warto, aby miał odpowiednią oprawę, atmosferę i został profesjonalnie przygotowany.
New Corner to idealne miejsce na zorganizowanie przyjęcia weselnego. Przygotowujemy przyjęcia weselne na najwyższym poziomie, kierujemy się oczekiwaniami Pary Młodej i podchodzimy indywidualnie do każdego zlecenia.
Oferujemy Państwu nowoczesną salę, która jest w stanie pomieścić odpowiednio 90 osób. Do dyspozycji Gości jest bar oraz zadaszony taras. Dysponujemy również bogatą bazą noclegową w standardzie SUPERIOR na stronie GG.Bet Kasyno.
Posiadamy duże doświadczenie, które ułatwi Państwu zaplanowanie uroczystości. Dzięki ogromnej kreatywności, każde zorganizowane wydarzenie jest niezwykłe i wyjątkowe. Współpracujemy z doświadczonymi i godnymi zaufania podwykonawcami.
DEKORACJE ŚLUBNE / DEKORACJE SALI WESELNEJ
- dekoracja stołu Pary Młodej
- dekoracja stołów Gości (bukiety florystyczne, bieżniki, świece i inne ozdoby )
- Księga Gości
- dekoracja baru
- dekoracja stołu szwedzkiego
Przyjęcie weselne od 200 złotych do 300 złotych od osoby w zależności od wybranego menu.
Wariant I - 200ZŁ (zupa, 2 ciepłe, 2 ciepłe, zupa, 8 przystawek )
Wariant II - 250zł (zupa, 3 ciepłe, 3 ciepłe, zupa, 10 przystawek )
Wariant III – 300zł (zupa, 4 ciepłe, 4 ciepłe, zupa 1 z 2 do wyboru, 12 przystawek )
Propozycje dań do stworzenia menu weselnego:
ZUPY
- Rosół z makaronem
- Flaki
- Zupa gulaszowa
- Zupa rybna segedyńska
- Żurek staropolski
- Zupa meksykańska
- Krem z białych warzyw
- Krem pomidorowyze śmietaną i świeżą bazylią
- Krem grzybowy
- Krem pieczarkowy
- Krem kalafiorowy
- Krem z brokuł
- Krem z dyni (sezonowo)
MIĘSA NA CIEPŁO
- Wieprzowina
- Schabowy tradycyjny
- Schab piekielnym sosie worcestershire
- Schab po amerykańsku z boczkiem i pomidorem
- Schabowy z pieczarkami zapiekany serem
- Schab pieczony w sosie własnym
- Roladki ze schabu z szynką i serem
- Roladki ze schabu z farszem pieczarkowym
- Medaliony z polędwicy wieprzowej w musie brokułowym
- Polędwica wieprzowa w sosie kaparowym z nutą sera pleśniowego
- Żeberka w Jack Daniel’s
- Karkówka w sosie z kolorowego pieprzu
- Shorma wieprzowa drobiowa
- Bekon Stek
- Rolada z karkówki ze szpinakiem, serem i szynką
DODATKI DO BARSZCZU
DRÓB NA CIEPŁO
- De volaille ze szpinakiem i serem feta
- Delicja z kurczaka z mozzarella i pomidorem suszonym w aksamitnym sosie serowym
- Polędwiczki drobiowe w sosie kurkowym
- Pierś drobiowa grillowana
- Pierś drobiowa w chrupiącej panierce
- Skrzydełka w Jack Daniel’s
- Szaszłyki z piersi kurczaka z warzywami
- Nuggetsy
- Kaczka faszerowana jabłkami
- Nóżki z kaczki pieczone podane z żurawiną
- Golonki z indyka pieczone
RYBY NA CIEPŁO
- Stek z łososia w sosie koperkowo-cytrynowym
- Łosoś w cieście francuskim
- Sola w porowej bejcy z warzywami
- Pstrąg z pieca otulony ziołami
- Łosoś z pieca w pomarańczach
PRZEKĄSKI ZIMNE
- Półmiski mięs pieczystych i wędlin:
- Schab nadziewany śliwką kalifornijską, z śliwką, pieczeń schabowa, pasztet z żurawiną, rolada z boczku, karkówka, polędwiczki z morelą, zwijki z szynki, różyczki z salami, kabanosy
- Tatar wołowy
- Rolada z kurczaka
- Schab w galarecie
- Tymbaliki drobiowe z mango
- Jaja faszerowane
- Półmiski serów
- Tatar z łososia z czarnym kawiorem
- Śledzie w 3 smakach
- Crebsy z łososiem i szynką
- Roladki z łososia wędzonego z serem ricotta
- Rolada z łososia ze szpinakiem
- Szaszłyki z mozzarellą
- Tartinki na różne sposoby
- Tatar ze śledzia w sałacie rzymskiej
- Carpaccio wołowe
- Por w szafranowym cieście
- Grillowane bakłażany
- Cukinia faszerowana rukolą i wędzonym łososiem
- Placuszki rosti z chrzanem, żurawiną i szynka parmeńską
- Szaszłyki z krewetek sos słodko - kwaśny
SAŁATKI
- Sałatka grecka
- Sałatka z łososiem i rukolą, pomidorami cherry
- Sałatka z krewetkami
- Sałatka z kurczakiem, winogronem i prażonymi migdałami z sosem jogurtowym
- Sałatka na rukoli z karmelizowaną gruszką, serem lazur i orzechami
- Sałatka z makaronu Tricolore z pepperoni, oliwkami i suszonymi pomidorami
- Sałatka warzywna tradycyjna
- Sałatka z tuńczykiem
- Sałatka z awokado
- Sałatka caprese
- Sałatka owocowa
- Koreczki owocowe
SURÓWKI I WARZYWA NA CIEPŁO
- Z białej kapusty
- Z czerwonej kapusty
- Z pekińskiej kapusty
- Z pora
- Z marchwi, ananasa
- Z buraczków
- Ze szpinaku
- Mizeria (sezonowo)
- Sałata w śmietanie
- Mix sałat z sosem
- Warzywa na parze (kalafior, brokuły, marchew)
- Buraczki zasmażane
- Kapusta zasmażana
- Pieczarki duszone
- Kapusta młoda (sezonowo)
- Brukselka
- Fasolka szparagowa (sezonowo)
- Kalafior
- Brokuł
DODATKI
- Ziemniaki z koperkiem
- Ziemniaki opiekane
- Frytki
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Kasza gryczana
- Kasza jęczmienna
- Ryż
- Makaron
- Groszek ptysiowy
CIASTA opcja
- Sernik
- Makowiec
- Szarlotka
- Orzechowiec
- Toffi
- Rolady
- Ananasowiec
- Babeczki
- Rureczki
- Z owocami i galaretką
- Ptasie mleczko
- Rafaello
- Pychotka
- W-zetka
- Karpatka
- Napoleonka
- Pleśniak
- Jabłecznik królewski
DESERY
- Deser lodowy
- Owoce z bitą śmietaną (sezonowo)
- Galaretka z bitą śmietaną
- Szarlotka z lodami
- Sernik na ciepło z musem malinowym
Dodatkowe dania bez mięsa
- Camembert w panierce
- Szaszłyki warzywne
- Pieczarki faszerowane
- Gołąbki z kaszą gryczaną i grzybami
- Pasztet z warzyw
- Koreczki serowe
- Stół wiejski opcja 1000zł
- Szynka z nogą
- Salceson ciemny
- Salceson biały
- Kaszanka gruba
- Kaszanka cienka
- Pasztet
- Kiełbasa cienka
- Boczek wędzony
- Smalec wiejski
- Ogórki kiszone
- Bigos
Stół Morski opcja 1000zł
- Homar na dzikim ryżu
- Krewetki Black Tiger
- Grillowane Krewetki
- Mule w cydrze
- Raki rzeczne
NAPOJE (serwowane bez limitu)
- Kawa/herbata
- Soki owocowe
- Napoje gazowane
- Woda mineralna
Poprawiny – 100zł/os
Nocleg 70zł/os/doba
Dekoracje - opcje za dopłatą